cu mainile`ntre degetede fiecare data cand stam in aceasta camera si vorbim ore in sir despre cat de fericiti n-am fost dar suntem acum, simt cum mi se intinde pielea undeva langa trup, undeva aproape delumina.
si tie iti explic cum asta inseamna ca sunt relaxata si ca nu-mi pot imagina cum ai putea vreodata sa lovesti pe cineva in plina inima fara nicio remuscare.
tu esti un om tare bun si-mi zambesti cald, undeva din camera ta capitonata bine si ne inveselim de la o simpla poveste despre un autor pe care-l iubim impreuna si-l tot citim separat de ceva ani.

si de fiecare data cand imi pun pielea inapoi pe mine, ma ustura inima cumplit, dar asta nu-ti mai spun pentru ca te-as incarca enorm cu tot ceea ce eu nu vreau niciodata sa mi se intample.

astazi m-am bucurat foarte mult cand am trecut pelanga un anticariat de unde mi-am cumparat prima carte cand m-am mutat in Bucuresti.asa de fericita eram sa pot intra intr-o camaruta atat de mica, intr-o colt de strada incat am cerut o carte si-am platit pentru alta.

sunt foarte om uneori si foarte constienta de asta.

Comments Off on cu mainile`ntre degete

Filed under Uncategorized

Comments are closed.