pacat


tu trebuie sa ai un fel de dreptate. nesperata. necoapta. mi-ai intins-o pe tava. serveste-te si am facut-o. sunt cuminte si dau frumos din cap cand trebuie. stii foarte bine lucrurile care se intampla. nu pe de rost. dar le stii. esti proprietar in propria mea casa. si esti si la tine.

puterea pe care o prind lucrurile din jur cand ne vedem e minunata. stau intinsa cu fundul in palma ta spre geam. si inteleg. inteleg ca nu se poate sa ma ridic de aici.nu cere nimeni nimic. nimic nu exista in nimeni. si daca totul e zero poate deveni oricand si unu.

ceasul. e un ceas. cu baterii care se incarca cu multa frecare. si noi o facem, dar nu se misca nimic in el. poate timpul s-a oprit la usa. poate usa n-are drum spre el. ce-ar fi daca ne-am trezi de partea cealalata de drum si-am servi pe paine arsa cateva ceasornice masive.ori trece prea repede, ori nu mai vine niciodata. ceasul. timpul.

pentru mine. senzatia este. prin urmare exista. se propaga. de acolo pana acolo. fara intors. doar dus. dar tu esti cu circuit inchis. asta-mi oboseste retina, ochiul care priveste cum nicio fereastra nu lasa aer in camera.

ochii grei isi fac loc in acelasi loc de prea multa vreme. nu te mai ruga la dumnezeu azi. sa-l lasam sa se roage el de noi. asa putin. asa cum poate el mai bine.

Comments Off on pacat

Filed under Uncategorized

Comments are closed.