ma resimt


mi-au zburat gandurile si privirile prin toate geamurile din jurul meu.cu tot traficul nebun.cu tot stresul examenului cu tot rahatul ce aveam sa-l inghit azi.azi care nu s-a terminat inca.trebuie sa fiu mare.stiu ce vreau imi tot repet.si vreau sa afle si el.si sa inteleaga.mi-e greu si mie.nu doar lui.poate ca lui mai mult.dar candva a fost invers.nu eu le-am intors.s-a intamplat.

metroul.mi-a zambit si m-a intampinat cu mirosul si misterul lui.pe care eu i l-am dat.sau tu.atunci.tu care-i fugit de mine.pentru totdeauna.iubindu-ma deloc.si ce daca? stiu ce vreau imi tot repet.cu siguranta azi nu pe tine.

atatea lumini.podul care ne tinea in brate.si toata tigara.ce-a intrat in mine mai mult cu sila.saraca.a pierit in apa.alunecand pe-o unghie.iris.aratandu-ne o cale.apa cerandu-ne atentie.piciorul tau alunecand spre ea.cam nevoit.ce-i drept.o greseala draguta.pana la urma.ce ne-am zambit.eram speriata.ma simteam plina de resentimente.pentru prima oara.pe el nu l vreau.dar vreau sa fie fericit.si nu in acelasi timp.e complicat.

iar bazaiala.da.ea.a facut noaptea mai adanca.si mai patrunzatoare.

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s