mi-e dor.de mine!


Despre despartiri si gustul lor amar.caderi si ingeri sarcastici.despre mine si floarea din geamul meu care si astazi plange dar nu o mai asculta nimeni.probabil si despre cainele vecinului pe care toti il urasc.ne trezeste noapte cu urlete.de durere?
Despre patratul rosu din coltul televizorului.azi iar am vazut un film interzis.despre puterea imaginii asupra mea.cand inchid ochii nu te vad doar pe tine, mai sunt si nori in spatele tau si prea tacute doua fete mici si blonde.amante? eu nu te mai iubesc pe tine.nu doare.
Despre pantalonii mei in dungi.doare sa stii ca esti interzis.alaturi de droguri si cateva femei murdare?si daca azi mi-e dor.mi-e dor numai de mine.am cateva lucruri aici care nu-mi sunt de folos.sa le arunc? nu pot.ele construiesc nimicul din jurul meu.fara ele..pe tine nu te-as mai iubi deloc.ai lua tu locul cel din fata.stiu ca nu-ti place sa fii aici.
Despre noile muzici.care imi invadeaza trupul.muzica din capul meu.muzica din capul unor formatii noi.sau vechi.despre cum te uiti tacut la telefon si nu stii de ce iti este atat de folositor.cand ti se pare ca toti au murit.dar stiu.azi n-as vorbi cu nimeni.decat cu mine.si nu-mi este dor de tine asa cum azi imi este dor.sa stau de vorba.cu mine.

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s